Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

 

Tisztelt Látogató!

Honlapunk létrehozásánál kettős cél vezérelt bennünket: egyrészt a BAMOSZ-nak, mint a hazai alap- és vagyonkezelési szakma érdekképviseleti szervezetének a bemutatása, másrészt annak lehetővé tétele, hogy mind a szakmai érdeklődők, mind a befektetők kényelmesen, egy helyről szerezhessenek meg minden adatot és egyéb publikus információt a hazai befektetési alapokról.

A célunk az, hogy a befektetési alapok, mint a vitathatatlanul legnépszerűbb és legelőnyösebb kollektív befektetési forma népszerűsítése mellett az adatok és információk biztosításával megkönnyítsük a befektetők számára a választást, hogy az egyre szélesebb kínálat mellett ki tudják keresni a számukra legmegfelelőbb befektetési eszközt. A már befektetési jegyekkel rendelkezők pedig figyelemmel kísérhessék - akár minden nap - a befektetéseik alakulását.

Mindezt lehetővé teszi, hogy honlapunkhoz minden nyilvános hazai befektetési alap adatait tartalmazó, napi frissítésű adatbázis kapcsolódik.

Honlapunk közepén négy zöld ikont talál, ahonnan elindulva mélyebb és több információt talál.

Bal felső:) Legfrissebb adatok Idekattintva az összes alap legfrissebb adata található kategóriánként, azon belül ABC sorrendben. Természetesen a több száz alap között a gyorsabb és egyszerűbb keresést a szűrők biztosítják. Szűkíteni lehet a megjelenő alapokat alapkezelőnként, devizánként és a befektetési alapok kategóriái szerint is. Az érdeklődésre számot tartó alapra rákattintva megjelennek az alapról a főbb információk és egy árfolyamgrafikon az elmúlt egy évről.

Jobb felső:) Egyes alapok kiválasztása Idekattintva az összes alapot megtalálhatja ABC sorrendben. Az egyszerűség kedvéért itt is működik a szűkítés alapkezelőnként. A kívánt alapra rákattintva már igen részletes adatok jelennek meg és kívánság szerint ezek az információk tovább mélyíthetők.

Bal alsó:) Hozamszámláló, összehasonlító Idekattintva a befektetési alapok iránt komolyabban érdeklődő látogatók tudják kiválasztani a számukra érdekes alapokat és azok múltbeli hozamait összehasonlítani. Természetesen bármilyen két vagy több alapot össze lehet itt hasonlítani, de érdemes az azonos kategóriában tartózókat versenyeztetni.

Jobb alsó:) Alapok adatainak letöltése Idekattintva az alapok tetszőlegesen kiválasztott köréről lehet adatokat letölteni táblázatos formában, további összehasonlító elemzés céljából.

Webes tartalom lista Webes tartalom lista

HíREK